fbpx

Efficiënter trainen met persoonlijke begeleiding

Gezonde voornemens? Een personal trainer maakt het verschil!

Een gezonde geest in een strak lichaam, is dat ook jouw voornemen voor 2016? Maar begin je steeds vol goede moed en vind je het maar lastig om het vol te houden? Dan is een personal trainer misschien iets voor jou. THE BRICK heeft een enthousiast team van vijf personal trainers: Roy, Wouter, Jonathan, Domien en Jamie helpen jou graag op weg naar een fit nieuw jaar.
Goed nieuws: een personal trainer is niet langer alleen weggelegd voor the happy few. Steeds meer mensen zien het nut van persoonlijke begeleiding om hun doel te bereiken. En terecht; een personal trainer ondersteunt je niet alleen bij meer creatieve en effectieve workouts. Uit onderzoek blijkt dat trainen onder professionele begeleiding ook voor minder blessures en betere resultaten zorgt.

Lijkt zo’n personal trainer jou ook wel wat? Begin dan met je af te vragen hoeveel tijd je hebt, wat wilt je bereiken en het belangrijkste: wat vind je leuk om te doen? Als je geen plezier hebt tijdens je workout, zal je het namelijk niet lang volhouden.

Daarnaast is het goed om een concreet doel te stellen. Dit kan variëren van revalidatie na een blessure tot het lopen van een marathon. Jouw trainer kan op basis van jouw doel een bewegings- en voedingsschema op maat maken.

Als je eenmaal je doel voor ogen hebt, is het belangrijk om een trainer te vinden die hierbij past. Wil je oefenen op uithoudingsvermogen? Kies dan een begeleider die hierin gespecialiseerd is, zodat hij of zij je zo goed mogelijk kan motiveren.

Bedenk bovendien wat je nodig hebt om in actie te komen: werk jij harder voor iemand die veeleisend en streng is of heb je meer baat bij een coach die je blijft aanmoedigen? Wij van THE BRICK denken graag met je mee en zoeken de trainer uit die het beste past bij jouw sportieve wensen. Zo ben je verzekerd van de meest succesvolle aanpak.

Geïnteresseerd in de professionele begeleiding van een personal trainer? Neem contact met ons op voor een afspraak voor meer informatie of een proefles.


Posted

in

by