fbpx

GROEPSLESSEN

EEN GREEP UIT ONS AANBOD

PILATES

Met Pilates boost je niet alleen je kracht, houding en spiermassa, je verbetert er ook nog eens je coördinatie, balans en flexibiliteit mee. Door je hele lichaam in te schakelen en te focussen op de volledige houding in plaats van op snelle winst krijg je met Pilates een all-in-one training bij uitstek. 

Zoek je dus een volledige training die zowel je lichaam als je geest in topvorm houdt, dan zit je met Pilates perfect.

YOGA

Yoga is de ultieme combinatie van rust, dynamiek en plezier. Ontdek spieren waarvan je niet wist dat je ze had, in houdingen waarvan je niet wist dat je ze aankon. Sta versteld hoe snel je lichaam sterker en flexibeler wordt en vraag je achteraf thuis af waarom je niet altijd zo relaxed en in balans kan zijn.

Elke Yoga sessie is anders, zo ontdek je elke keer weer nieuwe houding en nieuwe manieren om je lichaam én geest uit te dagen.

BOOTCAMP

Bootcamp is de ultieme HIGH INTENSITY Training. 3 tot 5 minuten trainen, dan een korte break om nét genoeg zuurstof in je longen te krijgen, en hup er weer tegenaan.

Zonder stoppen sleurt een Bootcamp je in volle vaart mee in de work-out van je leven. Laat je lichaam z’n maximale uithoudingsvermogen opzoeken en telkens weer verleggen. Dat allemaal in de professionele handen van een trainer die jou telkens weer dat beetje over je grenzen duwt.

Wie op zoek is naar de zoete geur van verbrandde calorieën, zit bij Bootcamp gebeiteld

BOXING

Voor wie conditie graag met fun combineert, is Boxing in groep het perfecte antwoord. Met behulp van professionele bokstechnieken en trainingsschema’s garanderen we je een work-out van formaat.

Of je nu aan je power shots werkt op onze heavy bags, je snelheid en techniek aanscherpt of je door onze conditiedrills worstelt, kracht en uithoudingsvermogen bouw je sowieso op aan een onklopbaar tempo.

Niet gevreesd, deze workout is geschikt voor alle niveau’s

HUIDIG ROOSTER

FAQ

Onze groepslessen zijn eerder intiem dan talrijk.
We houden het aantal deelnemers afhankelijk van de les altijd bewust laag ( 6 tot 12 personen).
Zo garanderen we onze kwaliteit. 

Iedereen is ooit ergens moeten starten. Onze lessen zijn bestemd voor alle niveau’s en onze coaches weten hoe ze de lessen moeten sturen zodat je zeker voldoende uitleg en ondersteuning krijgt

Sportkleding waar je jezelf goed en comfortabel in voelt, verder voorzien wij al de rest…

Als je lid bent via de app. 

Als je geen lid bent kan dit via het contactformulier of door ons een mailtje te sturen naar club@m4teria.be

Iedereen heeft recht op 1 proefles. Je kan deze via het contactformulier aanvragen of via mail club@m4teria.be

Hoe meer zielen hoe meer vreugd. Laat ons wel op voorhand iets weten via club@m4teria.be of via Whatsapp op +32 479 87 14 39 dan reserveren we een extra plekje.

Dat kan bij iedereen gebeuren. Als je lid bent kan je via de app je afmelden. 
Ben je geen lid, stuur ons een mailtje op club@m4teria.be of een berichtje op +32 479 87 14 39

Voor alle andere vragen verwijzen we je graag door naar de club of je mag deze altijd stellen op club@m4teria.be

Testimonials

“In het begin deed ik enkel de Power Hiit mee, nu durf ik al mee de bokslessen, de yoga en de rest van de lessen ook te doen en moet zeggen dat ik de smaak te pakken heb.”
Daniel
“Amazing and stylish gym with great equipment, several areas to spread out and super helpful staff! We trained here for a few days while visiting Antwerp and would come back in a heartbeat next time!”
Corinna Stukan
“De eerste gym waar ik me helemaal op mijn gemak voel. Het is een mooie omgeving om in te sporten, het is er heel proper en iedereen is vriendelijk! Aanrader!”
Annelien Verbraeken