fbpx

The Brick haalt Animal Flow naar Antwerpen

Nieuwe fitnesstrend: complete workout combineert natuurlijke bewegingen met fun

Strekken als een kat, springen als een kikker, wandelen als een krab… Intensief trainen was nog nooit zó leuk! Animal Flow, de allernieuwste fitnesstrend uit de Verenigde Staten, is een complete workout geïnspireerd op natuurlijke houdingen en dierenposes. Vanaf nu te volgen als groepsles bij THE BRICK.

Deze nieuwste fitnesstrend werd in Miami ontwikkeld door personal trainer Mike Fitch. Hij liet zich inspireren door dierlijke bewegingen waarbij je je hele lichaam gebruikt en geen toestellen nodig hebt. Het resultaat is een dynamische combinatie van gymnastiek, yoga, capoeira conditietraining en breakdancemoves.

Animal Flow is een workout gone wild, een complete training waarin alles draait om, de naam zegt het al: een flow van op dierlijke bewegingen. Een workout bestaat uit grondoefeningen opgedeeld in zes verschillende componenten waarbij iedere spiergroep aan bod komt. Je bepaalt zelf jouw tempo, niveau en doelen. Hierdoor kan je Animal Flow perfect combineren met je reguliere routine.

Het grote voordeel van Animal Flow is dat veel verschillende spiergroepen aan bod komen, de stuk voor stuk natuurlijke bewegingen zijn zowel gericht op het versterken van je spieren, je flexibiliteit en uithoudingsvermogen.

Zin om Animal Flow eens uit te proberen? Vraag meer informatie aan over onze groepslessen!


Posted

in

by

Tags: